roenfrdehuit
Contact Adresa: Localitatea Brad, HD
Telefon: +40 729 259 437;
+40 745 231 129;
Email: office@racksmetal.ro
racks.metal@yahoo.com
Web: www.rafturimetalice.net

Descriere

Racks Metal va propune o gama foarte larga de sisteme de rafturi metalice: rafturi metalice pentru muzee; rafturi metalice pentru biblioteci; rafturi metalice drive-in; rafturi metalice cu protectie antiseismica; rafturi automatizate; rafturi metalice cu polite pentru arhive; rafturi metalice pentru autoturisme; rafturi industriale pentru europaleti; rafturi metalice gravitationale; rafturi cantilever; platforme cu etaje intermediare; rezerve sensibile; mese foarte rezistente pentru diferite ateliere

Racks Metal este o societate cu o vasta experienta in comercializarea, transportul si in montarea de rafturi metalice.Conform politicii firmei noastre este foarte important dialogul atat inainte cat si dupa realizarea unui proiect.

Sistemele de rafturi metalice furnizate de noi, îndeplinesc toate condiţiile normelor europene FEM 10.2.02 si EN15512 norme ce reglemetează atât termenii de bază pentru proiectarea, producerea, constuirea si verificarea sistemelor de rafturi metalice.

Toate produsele noastre sunt de o calitate remarcabila si au un finisaj deosebit, la standarde europene, confirmate de certificatele obtinute de la institutiile de profil.

Compania are un colectiv de tehnicieni calificati care analizeaza datele primite de la client si propun solutii personalizate care sa gestioneze cit mai bine spatiile, atit economic cit si ergonomic, prin prioecte ce garanteaza o calitate deosebita in timp.

In relatia cu clientii, obiectivul principal este satisfacerea exigentelor acestora, calitatea produselor si serviciilor noastre venind in intampinarea necesitatilor lor. Facem ca totul sa fie perfect!

 

RACKS METAL
Adresa: Localitatea Brad, HD
Telefon: +40 729 259 437;
+40 745 231 129;
Email: office @ racksmetal.ro
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.metal @ yahoo.com
Web: www.rafturimetalice.net

Locație

Brad

Detalii anunț

ID Anunț: 12
Afișări: 1116
Expiră: 2025-12-17 15:17:00
  • Count:
  • 191
  • -
  • 248
  • -
  • 807376