roenfrdehuit

ART DENTAL STUDIO DEVA

Adaugă la Favorite

Descriere

Dr Radu Campeanu a absolvit stomatologia la UMF V Babes din Timisoara si dupa 3 ani de experienta in domeniul stomatologiei, a decis sa inceapa studiile in domeniul chirurgiei dentoalveolare la Cluj (UMF...).

Activitatea preponderenta a devenit imolantologia orala, domeniu ce a cunoscut o dezvoltare foarte importanta in ultimii ani si in care Dr Radu Campeanu a activat deja pentru 10 ani si a avut ocazia sa utilizeze un foarte mare numar de sisteme de implant dentar.

A devenit lider de opinie pentru unele dintre sistemele pe care le utilizeaza, ceea ce l-a adus in postura de speaker la evenimentele din domeniul implantologiei.

La ora actuala, Dr Radu Campeanu activeaza in clinicile Art dental studio din Cluj Napoca si Deva, unde principiile medicale pe care si le-a insusit si pe care le impartaseste cu colegii sai, vin in intampinarea nevoilor pacientilor si cauta sa aduca pacientilor restaurari durabile, estetice, obtinute prin cele mai atraumatice si moderne tehnici disponibile la ora actuala.

 

Am organizat la Deva o echipa de medici tineri perfectionisti, specializati fiecare, pe un anunumit domeniu al stomatologiei.
Ne-am asumat misiunea de a oferi cele mai bune servicii posibile in domeniul stomatologiei cu accent deosebit pe materiale de calitate, igiena precum si aplicarea unor proceduri medicale deosebite pentru a spori confortul pacientului. Echipa este formata astfel:
- Dr. Radu Campeanu - specialist chirurgie dento-alveolara
- Dr. Ana Maria Joian - specialist protetica dentara
- Dr. Denisa Bureana - specialist endodontie
- Dr. Cristina Costea - specialist parodontologie
- Dr. Adelina Duvlea - specialist ortodontie
- Dr. Alexandra Natu - specialist endodontie
- Dr. Andrei Suclea - specialist endodontie
- Dr. Andrei Grel - stomatologie generala Program: L-V 09.00 - 18.00

 

697f9ebf 6aa7 49ec 9caa 2b6d5e4150c7

Adresa: Deva, B-dul 22 Decembrie bloc D2 parter,

Telefon: 0754 094966

Site web: www.drraducampeanu.ro

 

 

Detalii anunț

ID Anunț: 33
Afișări: 116
Expiră: 2029-11-25 14:11:00
  • Count:
  • 0
  • -
  • 192
  • -
  • 807377