roenfrdehuit

NEW STYLE SOFTWARE

Adaugă la Favorite
Contact NEW STYLE SOFTWARE
Tel.: 0744.399.628
E-mail: newstyle@newstylesoftware.ro
Web: www.newstylesoftware.ro

Descriere

Va oferim o gama completa de servicii web: realizare site-uri, gazduire, mentenanta si administrare site-uri, optimizare si promovare site-uri, inregistrare nume de domenii.

SERVICII COMPLETE PENTRU REALIZAREA, GAZDUIREA, PROMOVAREA SI INTRETINEREA UNUI SITE PE INTERNET.
Serviciile oferite de noi sunt complete si cuprind toate aspectele legate de realizarea si intretinerea unui site de prezentare atragator si profesional sau a unui site de tip portal.
Incepand cu inregistrarea domeniului dorit, continuand cu planificarea si constructia efectiva a site-ului web, si in cele din urma gazduirea si intretinerea site-ului, noi va oferim cea mai buna solutie la preturi accesibile.
Puteti opta pentru o solutie completa care cuprinde: inregistrare domeniu, web design, gazduire web pe serverele noastre si promovare pe principalele motoare de cautare. REALIZARE SITE
Aplicatiile complexe pe care le folosim sunt bazate pe tehnologii Open (HTML, Php, MySQL) care permit actualizarea online a site-ului de catre orice persoana cu cunostinte minime de operare PC. Avem multi ani de experienta in lucrul cu Joomla, WordPres si alte sisteme de management a continutului.
Arhitectura portalului permite un acces facil al utilizatorilor la informatiile publice precum si la serviciile oferite intr-un mod securizat si personalizat.
In general vizitatorii raman pe site doar daca in primele 5 pana la 15 secunde sunt interesati sau impresionati de aspectul si continutul site-ului.
Modelele noastre personalizate si unice de site-uri asigura un aspect profesional care atrage clientul intr-un mod placut. ADMINISTRARE SITE
Actualizarea permanenta a site-ului dv. va duce la imbunatatirea pozitiei in urma cautarilor pe Google si a altor motoare de cautare, va creste numarul de vizitatori ai site-ului.
Un site care este modificat frecvent va fi punctat mult mai bine fata de un alt site al carui continut ramane acelasi in timp. Cu cat frecventa de actualizare va fi mai mare, cu atat site-ul va fi punctat mai bine. Motorul de cautare va analiza si numarul de linkuri ce provin din pagini web noi sau care se modifica constant . PRETURI SI TARIFE
Preturile sunt negociabile in functie de complexitatea site-ului dorit de client. Pentru pachetele care contin mai multe servicii (cumparare domeniu, gazduire, administrare, promovare ), oferim reduceri importante, in asa fel incat raportul calitate/pret sa fie cel mai mic. Lucrarile executate pot fi platite si in rate, cu sau fara avans.

 

NEW STYLE SOFTWARE

Tel.: 0744.399.628
E-mail: newstyle @ newstylesoftware.ro
Web: www.newstylesoftware.ro

 

Locație

Deva

Detalii anunț

ID Anunț: 15
Afișări: 769
Expiră: 2023-11-29 08:43:00
  • Count:
  • 354
  • -
  • 533
  • -
  • 451587